top of page

Kapper in Veldhoven

Welkom bij Brabantse Barbers

De Beste Herenkapper in Veldhoven!

Ben je op zoek naar een professionele herenkapper in Veldhoven met meer dan 25 jaar ervaring? Dan ben je bij Brabantse Barbers aan het juiste adres! Gevestigd in het hart van Veldhoven, op de Dorpstraat, zijn wij dé plek waar generaties samen komen voor top-notch kappersdiensten.


Wat onderscheidt ons van een gewone kapsalon? Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van herenkapsels. Ons team van ervaren kappers staat klaar om alle mannen in Veldhoven een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met onze vakkundigheid en passie voor het vak zorgen we ervoor dat jij er op je best uitziet. Altijd gepassioneerde aandacht voor consistentie en detail, en dat is wat iedereen verdient!

DSC05848-Edit_edited.jpg

Grow Your Vision

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

DSC05928-2.jpg

Professionele en Ervaren Kappers Veldhoven

Onze kappers bij Brabantse Barbers brengen een schat aan ervaring mee, met individuele knipervaring variërend van minstens 15 jaar tot meer dan 45 jaar in het ambacht van het barbiersvak. Elk lid van ons team heeft jarenlange ervaring en is gepassioneerd over wat we doen, en die passie wordt weerspiegeld in de kwaliteit van het werk dat we leveren. Met onze deskundige handen en oog voor detail streven we ernaar om je altijd de beste kapsels en diensten te bezorgen.

Bij Brabantse Barbers geloven we dat een bezoek aan de kapper meer is dan alleen een knipbeurt. Het is een moment van ontspanning, zelfverzorging en het creëren van jouw unieke stijl. We streven ernaar om een vriendelijke en gastvrije omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in ons vakmanschap. Stap binnen in onze moderne barbershop en laat je onderdompelen in een sfeer van stijl en gezelligheid.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website.

Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd!

 

Op zoek naar een kapper in Veldhoven?

Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page