top of page

Kapper in Waalre

Gunstig gelegen in het hart van Veldhoven.

Ben je op zoek naar een eersteklas kapper in de buurt van Waalre? Zoek niet verder!

 

Onze barbershop is gunstig gelegen in het hart van Veldhoven, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor alle inwoners van Waalre. Met onze toplocatie kun je genieten van een professionele knipbeurt zonder ver te hoeven reizen. Je vindt ons net over de brug van Waalre naar Veldhoven, achter het Maxima Medisch Centrum. Veldhoven Dorp is gemakkelijk toegankelijk, waardoor je reis naar ons altijd een fluitje van een cent is.

Met bijna 25 jaar ervaring in het dienen van de Veldhovense gemeenschap, zijn we trots op de warme banden die we met onze klanten hebben opgebouwd. En nu, dankzij de recente renovatie die onze barbershop heeft uitgebreid, hebben we de mogelijkheid om onze gastvrije omgeving te delen met mannen uit de omringende dorpen. Net zoals we de fijne mensen van Veldhoven al een kwart eeuw helpen er op hun best uit te zien, zijn we enthousiast om hetzelfde te doen voor onze nieuwe klanten. Dus waar wacht je nog op? Kom binnen, maak jezelf thuis en ervaar de vriendelijke, relaxte sfeer waar we zo bekend om staan.

kapper in Waalre

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

Kapper Waalre

Een ontspannen en gastvrije sfeer.

Stap binnen in onze barbershop en ervaar een mannelijke, comfortabele en gemoedelijke sfeer. We streven ernaar om een gemoedelijke sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van een welverdiend moment van ontspanning Dus of je nu een vaste klant bent, of ons voor de eerste keer bezoekt, je zult altijd begroet worden met een warme glimlach en een vriendelijk woord. Dus waar wacht je nog op? Boek direct je afspraak en wordt deel van onze gemeenschap van tevreden klanten.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website. Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd! Op zoek naar een kapper in Waalre? Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page