top of page

Kapper in Steensel

Gunstig gelegen in het hart van Veldhoven.

Ben je op zoek naar een eersteklas kapper in de buurt van Steensel? Zoek niet verder!

In het hart van Veldhoven, gunstig gelegen, bevindt zich onze barbershop, waar gemakkelijke toegang voor alle inwoners van Waalre gegarandeerd is. Zonder lange afstanden af te leggen, kun je bij ons genieten van een professionele knipbeurt, net over de brug van Waalre naar Veldhoven, achter het Maxima Medisch Centrum. Veldhoven Dorp is eenvoudig bereikbaar, waardoor je reis naar ons altijd moeiteloos verloopt.
Met een dienstverlening van bijna 25 jaar aan de Veldhovense gemeenschap, koesteren we onze hechte banden met klanten. Dankzij een recente renovatie die onze barbershop heeft uitgebreid, kunnen we nu ook mannen uit naburige dorpen verwelkomen in onze gastvrije omgeving. Zoals we al een kwart eeuw de inwoners van Veldhoven helpen om er op hun best uit te zien, kijken we er naar uit om hetzelfde te doen voor onze nieuwe klanten. Aarzel niet langer, stap binnen, voel je thuis en onderga de vriendelijke, ontspannen sfeer waar we zo om geprezen worden.
kapper in Steensel

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

Kapper Steensel

Een ontspannen en gastvrije sfeer.

Stap binnen in onze barbershop en ervaar een mannelijke, comfortabele en gemoedelijke sfeer. We streven ernaar om een gemoedelijke sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van een welverdiend moment van ontspanning Dus of je nu een vaste klant bent, of ons voor de eerste keer bezoekt, je zult altijd begroet worden met een warme glimlach en een vriendelijk woord. Dus waar wacht je nog op? Boek direct je afspraak en wordt deel van onze gemeenschap van tevreden klanten.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website. Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd! Op zoek naar een kapper in de buurt van Steensel? Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page