top of page

Kapper in Hoogeloon

Gunstig gelegen in het hart van Veldhoven.

Ben je op zoek naar een eersteklas kapper in de buurt van Hoogeloon? Zoek niet verder!

In het hart van Veldhoven, strategisch gelegen, bevindt zich onze kapperszaak, die een gemakkelijke toegang biedt voor alle inwoners van Hoogeloon. Zonder lange reizen te hoeven maken, kun je bij ons genieten van een professionele knipbeurt, net over de brug van Hoogeloon naar Veldhoven, achter het Maxima Medisch Centrum. Veldhoven Dorp is eenvoudig bereikbaar, waardoor je reis naar ons altijd soepel verloopt.

Met bijna 25 jaar toegewijde dienst aan de Veldhovense gemeenschap, koesteren we onze sterke banden met onze klanten. Dankzij recente uitbreidingen na een renovatie, kunnen we nu ook mannen uit omliggende dorpen verwelkomen in onze gastvrije omgeving. Net zoals we al een kwart eeuw lang de inwoners van Veldhoven hebben geholpen om er op hun best uit te zien, kijken we ernaar uit om hetzelfde te doen voor onze nieuwe klanten. Aarzel niet langer, stap binnen, voel je thuis en onderga de vriendelijke, ontspannen sfeer waarvoor we zo worden geprezen.

kapper in Hoogeloon

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

Kapper Hoogeloon

Een ontspannen en gastvrije sfeer.

Stap binnen in onze barbershop en ervaar een mannelijke, comfortabele en gemoedelijke sfeer. We streven ernaar om een gemoedelijke sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van een welverdiend moment van ontspanning Dus of je nu een vaste klant bent, of ons voor de eerste keer bezoekt, je zult altijd begroet worden met een warme glimlach en een vriendelijk woord. Dus waar wacht je nog op? Boek direct je afspraak en wordt deel van onze gemeenschap van tevreden klanten.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website. Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd! Op zoek naar een kapper in de buurt van Hoogeloon? Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page