top of page

Kapper in Eersel

Gunstig gelegen in het hart van Veldhoven.

Ben je op zoek naar een eersteklas kapper in de buurt van Eersel? Zoek niet verder!

Te midden van Veldhoven, gunstig gevestigd, ligt onze kapperszaak, waar gemakkelijke toegang voor alle Eerselse bewoners verzekerd is. Zonder lange reizen te maken, kun je bij ons genieten van een professionele knipbeurt, net over de brug van Eersel naar Veldhoven, achter het Maxima Medisch Centrum. Veldhoven Dorp is gemakkelijk bereikbaar, waardoor je reis naar ons altijd vlekkeloos verloopt.

Met bijna 25 jaar dienst aan de Veldhovense gemeenschap, koesteren we onze nauwe banden met klanten. Door recente uitbreidingen na een renovatie, kunnen we nu ook mannen uit omliggende dorpen verwelkomen in onze gastvrije omgeving. Net zoals we al een kwart eeuw lang de inwoners van Veldhoven helpen om er op hun best uit te zien, kijken we er naar uit om hetzelfde te doen voor onze nieuwe klanten. Aarzel niet langer, stap binnen, voel je thuis en ervaar de vriendelijke, relaxte sfeer waar we zo om geroemd worden.

kapper in Eersel

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

Kapper Eersel

Een ontspannen en gastvrije sfeer.

Stap binnen in onze barbershop en ervaar een mannelijke, comfortabele en gemoedelijke sfeer. We streven ernaar om een gemoedelijke sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van een welverdiend moment van ontspanning Dus of je nu een vaste klant bent, of ons voor de eerste keer bezoekt, je zult altijd begroet worden met een warme glimlach en een vriendelijk woord. Dus waar wacht je nog op? Boek direct je afspraak en wordt deel van onze gemeenschap van tevreden klanten.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website. Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd! Op zoek naar een kapper in de buurt van Eersel? Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page