top of page

Herenkapper in Waalre

Herenkapper gelegen in het hart van Veldhoven.

Ben je op zoek naar een eersteklas herenkapper in de buurt van Waalre?
Zoek niet verder!

 

Gelegen in het kloppende hart van Veldhoven, biedt onze barbershop een oase van stijl en comfort voor de bewoners van Waalre. Onze salon bevindt zich op een premium locatie, een steenworp afstand van Waalre, net achter het Maxima Medisch Centrum. Het charmante Veldhoven Dorp, met zijn toegankelijkheid, maakt jouw tocht naar een frisse coupe zo eenvoudig mogelijk.

Al bijna een kwarteeuw staan wij ten dienste van de gemeenschap in Veldhoven, en koesteren we de hechte relaties die we met onze trouwe clientèle hebben gesmeed. De recente verbouwing van onze zaak brengt niet alleen vernieuwing, maar ook een uitnodiging aan de heren uit de nabije dorpen om deel uit te maken van onze uitgebreide barberfamilie. Wij zijn net zo toegewijd aan het verzorgen van een perfecte look voor onze nieuwe klanten als we al 25 jaar zijn voor de inwoners van Veldhoven. Dus, waarom zou je uitstellen? Stap over de drempel, voel je als thuis en laat je meeslepen door de hartelijke en ontspannen ambiance die ons een begrip in de regio heeft gemaakt.

Herenkapper Waalre

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

herenkapper in Waalre

Een ontspannen en gastvrije sfeer.

Stap binnen bij onze herenkappers en ervaar een mannelijke, comfortabele en gemoedelijke sfeer. We streven ernaar om een gemoedelijke sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van een welverdiend moment van ontspanning Dus of je nu een vaste klant bent, of ons voor de eerste keer bezoekt, je zult altijd begroet worden met een warme glimlach en een vriendelijk woord. Dus waar wacht je nog op? Boek direct je afspraak en wordt deel van onze gemeenschap van tevreden klanten.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website. Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd! Op zoek naar een kapper in Waalre? Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page