top of page

Barber Veldhoven

Welkom bij Brabantse Barbers Veldhoven

Professionele haar- en baardbehandelingen voor mannen van alle leeftijden.

 

Bij onze barbershop zijn we er trots op dat we eersteklas haar- en baardbehandelingen bieden aan alle mannen in Veldhoven. Onze ervaren barbers hebben 15-45 jaar ervaring in het barbier vak, zodat je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit dienstverlening en expertise. Maak je klaar om er op je best uit te zien en je ook zo te voelen!

We kennen allemaal de frustratie van onnodig wachten, vooral als je een drukke dag voor de boeg hebt. Daarom werken we bij onze barbershop strikt op afspraak, dus geen lange rijen, geen onnodig wachten en geen verspilde tijd. Gewoon jij, die de hoogwaardige service krijgt die je verdient, precies wanneer je het nodig hebt. Via onze website bieden we een 24/7 online boekingssysteem aan. Het is snel, gemakkelijk en handig - boek je afspraak op de tijd die jou het beste uitkomt en verzeker je plek met slechts een paar klikken.

Barber veldhoven

Behandelingen en Prijzen

Ons aanbod is een mix van eeuwenoude traditie en hedendaagse technieken, volledig aangepast aan jouw unieke look.

Van een tijdloze knipbeurt tot het perfect vormgeven van jouw baard, ons team staat voor je klaar!

Weet je niet welke behandeling je moet boeken? Klik op de knop hiernaast om een gedetailleerd overzicht van al onze behandelingen te bekijken.

Plan je afspraak gemakkelijk en snel zelf online in.

Barbers in veldhoven

Professionele en Ervaren Barbers in Veldhoven

Je hoeft niet ver te reizen voor een kwalitatieve barbershop ervaring. Onze barbershop is gunstig gelegen in het hart van Veldhoven Dorp, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor alle mannen uit Veldhoven en omstreken. We geloven in het deel uitmaken van onze gemeenschap, en onze centrale locatie stelt ons in staat om precies dat te zijn - een vriendelijk, vertrouwd gezicht voor al meer dan 25 jaar in het centrum van Veldhoven. Waarom kom je niet eens langs? We beloven dat je er beter uit zult zien en je beter zult voelen dan ooit.

Stap binnen in onze gastvrije barbershop en ervaar een vriendelijke, ontspannen sfeer. Ons doel is om een ruimte te creëren die aanvoelt als thuis, waar alle generaties samen kunnen komen en kunnen genieten van de gezelligheid van een community hub.


Boek vandaag nog je afspraak en ontdek waarom onze barbershop de bestemming bij uitstek is voor mannen van alle leeftijden in Veldhoven. Kom binnen, ontspan en laat onze professionele barbers je voorzien van professionele haar- en baardbehandelingen. Boek nu je afspraak en zie het verschil bij Brabantse Barbers.

Foto's

Maak Zelf Online Jouw Afspraak

Bij Brabantse Barbers geloven we in het bieden van gemak en comfort aan onze klanten. Daarom kun je eenvoudig en snel online jouw afspraak plannen via onze website.

 

Geen wachtrijen, geen onnodig wachten. Gewoon een afspraak op jouw gewenste tijd, altijd op tijd!

Op zoek naar een kapper in Veldhoven?

Klik hieronder om nu jouw afspraak te boeken en ervaar de premium service van Brabantse Barbers.

bottom of page