top of page

Trending barber kapsels voor mannen dit jaar!

Hey mannen! Zijn jullie klaar voor een nieuwe look in 2023?

Het is tijd om met je barber te praten om je kapsel te veranderen en iets nieuws te proberen. En gelukkig voor jou zijn er veel fantastische nieuwe kapsels die dit jaar populair zijn.Allereerst hebben we de textured crop. Deze stijl is ideaal voor jongens die de voorkeur geven aan een makkelijk te onderhouden kapsel dat er stijlvol uitziet. De zijkanten van het haar worden super kort opgeschoren en de bovenkant van het haar wordt langer gehouden met ongelijke lagen voor extra textuur. Het is een flexibele stijl die omhoog of omlaag kan worden gedragen, passend bij elke gelegenheid.

Dus als je een kapsel wilt dat eenvoudig te stylen is en er geweldig uitziet, dan is de textured crop wellicht iets voor jou.De buzz-cut is een andere populaire stijl voor 2023. Het is een eeuwenoude stijl die de voorkeur geeft aan een gemakkelijk te onderhouden kapsel zonder poespas. Het haar wordt heel kort opgeschoren met tondeuse waardoor je er stoer en jong uitziet.

Het is ook vrij eenvoudig te verzorgen, waardoor het ideaal is voor mannen die altijd onderweg zijn.Voor degenen die willen opvallen, is de disconnected undercut misschien de manier om 2023 door te brengen.

Bij dit kapsel worden alleen de zijkanten van je hoofd geschoren en blijft er een langer gedeelte bovenop dat gestyled is in een gladde of getextureerde stijl. Het is een gedurfde look die de aandacht zal trekken, en het is ideaal voor mannen die een statement willen maken met hun haar.Als je een iets bescheidener kapsel wilt, is de side-part een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Met dit kapsel wil je het haar naar één kant kammen voor een nette, professionele uitstraling. Het is een kapsel dat met verschillende haarlengtes kan worden gedragen, waardoor het ideaal is voor mannen met verschillende haartypes.Welke stijl je ook kiest, het is belangrijk om een barber of kapper te vinden die je kan helpen bij het bereiken van de gewenste look. Of je nu de voorkeur geeft aan een barbershop of een kapsalon, kies een professional die ervaring heeft met het knippen van mannen,


Dus daar heb je het - enkele van de populairste kapsels voor mannen in 2023. Of je nu de voorkeur geeft aan kort haar, lang haar, getextureerd haar of achterovergekamd haar, er is een stijl voor jou. Dus, boek je volgende afspraak met je favoriete barber of kapper en bereid je voor op een nieuwe stijl!


bottom of page